Podle tvrzení čtenáře Blesku byla dvojice viděna minulý týden na Miami. „Je to nějaká velká náhoda, že spolu byli nedávno přistiženi na procházce a nyní jsou ve stejnou dobu v Americe,“ divil se.

Štekl mlží

Na pohled idylické manželství má už několik měsíců vážné trhliny. „Kvůli dceři Adrianě (2,5) se snažili dlouhou dobu předstírat, že je mezi nimi všechno v pořádku,“ řekl Blesku člověk z okolí páru. Bohužel se jejich problémy už nedají řešit jinak než podáním žádosti o rozvod. „Máte špatné informace, všechno je v pořádku,“ řekl v pondělí Štekl, který pokaždé tvrdil, že s Petrou žádnou krizi neprožívají.

To, že mezi nimi není něco v pořádku, dokazuje fakt, že se Petra v poslední době objevovala na veřejnosti sama a nebo po boku přátel. Absenci manžela zdůvodňovala tím, že nemá rád společenské akce a překvapila prohlášením, že druhé dítě se Šteklem v žádném případě neplánuje.

Zlobila jsem, přiznává Faltýnová

Manželé to neměli v soužití nikdy jednoduché. Před třemi lety modelčin románek se známým proutníkem Jiřím Langmajerem jí málem zničil manželství. Nakonec se však Petra umoudřila. „No, zlobila jsem. Každý udělá v životě nějakou blbost,“ přiznala své zálety Petra, která podobnou situaci už nechce nikdy zažít: „Způsobila mi tolik problémů. Vážím si toho, co mám, nikdy bych to nechtěla prožít znovu.“

Od narození dcery se zdálo, že je všechno v pořádku. Ale naopak. Rozvod je teď mezi Faltýnovou a Šteklem nejčastěji skloňovaným slovem.

Nevěrná Petra a její zálety

Září 2007 - Zrušená svatba s Ručinským: Petra si za svého vyvoleného vybrala »zlatého hocha« z Nagana Martina Ručinského. Jejich vztah byl natolik bouřlivý, že svatbu zrušili těsně před plánovaným datem. Důvodem byl Petřin románek se Simonem Šteklem.

Duben 2009 - Zásnuby s Hajabáčem: Romantické zásnuby v Thajsku s podnikatelem a bývalým modelem Romanem Hajabáčem skončily fiaskem. K okamžitému rozchodu došlo poté, co Hajabáč odhalil Petřinu nevěru se Šteklem. Vypadalo to, že zámožný byznysmen je Petře souzen.

Srpen 2008 - Svatba se Šteklem: Od zrušených zásnub s Hajabáčem utekly sotva čtyři měsíce a modelka ohlásila svatbu se Simonem Šteklem. Uskutečnila se v Ledeburských zahradách Pražského hradu. Následná hostina probíhala na Střeleckém ostrově a o půlnoci vyvrcholila velkolepým ohňostrojem.

Leden 2009 - Zálety s Langmajerem: Manželovi nasadila parohy. Mladá paní Štekl Faltýnová se spustila s hercem Jiřím Langmajerem. Románek zřejmě trval už od prosince, kdy Langmajer moderoval křest Petřina prvního kalendáře a manžel se o nevěře dozvěděl přes GPS.

Fotogalerie
18 fotografií