Dvojice se společně objeví v neděli večer od 18:55 jako hlavní dvojice zpravodajství. Diváci se tak mohou těšit na nezvyklou sestavu. Zprávy se budou vysílat jako vždy, tedy živě. Uvidíme tak, jak zvládne Pomeje a Gottová svou nervozitu. Přeci jen je rozdíl moderovat VIP zprávy a hlavní zpravodajství. Za prvé, co se týče stylu mluvení a za druhé jeho délky.

Jiří pobral moderátorské zkušenosti z VIP zpráv, které začal moderovat teprve nedávno a vystřídal tak na postu Báru Niničovou, která podala výpověď. Jiřímu bylo vytýkáno, že je v moderování zpráv o celebritách moc bezprostřední a infantilní. Ze začátku hodně tlačil na pilu a chtěl z moderování udělat spíše estrádu než "seriózní" zpravodajství. Ve svém výkonu se ale v poslední době hodně umírnil a už předříkává reportáže jako ostatní z týmu tedy Ivana Gottová a Laďka Něrgešová.

Gottová je považována za tahouna VIP zpráv, byla vybrána, aby dobře reprezentovala. Tomu jí dopomáhá i její profesionalita, kdy pravidelně dochází na lekce rétoriky.

Jak nedělní vysílání zpráv televize pojme není ještě známo, ale určitě to bude něco ve stylu aprílového vysílání, tedy s nadsázkou a s trochou porcí humoru.

Fotogalerie
9 fotografií