Novou kolekci kubánského návrháře si nenechala ujít Grossová s dcerou Denisou. Ty seděly v první řadě. Starší dcera Grosse ale rozhodně nevypadala na svůj věk. Byla stejně nalíčená jako její máma - měla černé oční linky a červenou rtěnku. Na to, že jí je teprve třináct let, vypadala o mnoho starší. 

Denisa byla v ten večer za lady. Oblékla elegantní bílý kabátek, pod kterým skrývala tvídové sako a minisukni. Denise to slušelo, ale příště by to chtělo ubrat make-upu. Gross má ještě jednu dceru, mladší Natálii (9), která nyní září v muzikálu Bídníci. Ta zřejmě zůstala doma s tatínkem.

Fotogalerie
11 fotografií

Laffita představil kolekci Couture pro příští podzim a zimu v úterý večer na starém ruzyňském letišti v hale terminálu 3. Laffita se i tentokrát snažil upoutat pozornost netradičními nápady. Nechal proto k hale přistavit dopravní letadlo, ze kterého byla módní show zahájena. K nápadu jej přiměla i jeho současná práce pro letecké společnosti, navrhuje totiž uniformy pro letušky. Hostem přehlídky byla zpěvačka Olga Lounová, která při svém vystoupení předvedla romantickou svatební róbu.

Kolekci osvěžilo výrazné líčení modelek, jejichž oči zdobily oční flitry. Na molu se objevily například Kateřina Průšová, Iveta Lutovská a Iva Kubelková, se kterou Laffita už mnoho let spolupracuje. "Líbí se mi, že Osmany je vždycky originální, že umí udělat show, která k té přehlídce stoprocentně patří a že to má dotažené do detailu," chválila návrháře Kubelková. Na závěr přehlídky pobavila publikum, když čekala na Laffitu, který jí přestrojený do bílé kombinézy letištního zaměstnance přivezl kufry.