Na tyto otázky jsme se pokoušeli získat odpověď od České televize, ale bohužel náš dotaz celý den ignorovali. Je tedy zřejmé, že svou největší hvězdu, jejíž show Všechnopárty patří mezi nejsledovanější pořady ČT, považují za stárnoucí a málo atraktivní. A tak svěřili moderování galavečera sexy herečkám - Tereze Kostkové a Jitce Čvančarové.

O jejich půvabu nemá cenu pochybovat, ale zvládnou anketu o nejoblíbenější tváře a pořady televizních obrazovek se stejným vtipem a grácií odmoderovat jako Šíp? Hodně lidí o tom pochybuje. O čemž svědčí i rozhodnutí čtenářů Blesk.cz.

"Karel Šíp je moje krevní skupina, ty dvě kačeny, rádoby herečky, do TýTý nepatří, dokázaly prd. Karel má přirozenou inteligenci a i přes svůj věk šmrnc, ty dvě blátotlačky-kačky odříkají jen nadrcený text, nic moc... Řediteli Dvořáku, jsi kok.t," píše v diskuzi pod článkem uživatel vladimir1950.

Šíp jako průvodce TýTý nezklamal po dva minulé ročníky, ale přesto ho Česká televize odstavila na vedlejší kolej. "Po Marku Ebenovi byl Šíp bezesporu nejlepším moderátorem ankety a považoval bych za rozumné z pozice ředitele, že by ho nechal TýTý odmoderovat potřetí, protože to by byla ta důstojná tečka," shodují se lidé z veřejnoprávní televize.

Fotogalerie
8 fotografií