"Fronta ke kadibudce je poměrně kuriózní, ale pokud je pro dobrou věc, jsem rád, že jsem se do ní postavil. Jinak mám ke kadibudkám dost citlivý vztah. Když točíme exteriéry seriálu Cesty domů, pokaždé tam máme přistavené záchody, ale v životě bych tam nešel. To raději nebudu nic pít. Ale nechci tento problém nijak zlehčovat. Fakt je, že voda je nejvzácnější tekutina téhle planety, a podle toho bychom se k ní měli chovat. A to, že pitnou vodu používáme na splachování, je pro mě strašné mrhání," řekl Pavel Soukup.

Carmen Mayerová spěchala do divadla na premiéru svého muže, ale přesto si našla alespoň půlhodinku, aby se svými seriálovými kolegy akci podpořila. "Přišla jsem
proto, že nedostatek pitné vody ve světě je zásadní věc. A pokud můžu svou účastí a alespoň nějakým finančním obnosem přispět, udělám to ráda," řekla herečka.

Do symbolické fronty na kadibudku se postavilo 375 lidí, mezi nimi, kromě výše zmiňovaných i režisér seriálu Cesty domů Jiří Adamec a herečky Kamila Špráchalová, Vendulka Křížová a Petra Horváthová.

Fotogalerie
5 fotografií