První zásah si dopřála před patnácti lety. „Sportovala jsem, tělo měla zpevněné, ale nemohla jsem se zbavit bříška, a tak jsem podstoupila liposukci,“ vzpomíná. Zákrok se zdařil, byla spokojená, chválilo ji okolí. „Takže jsem se brzy poté rozhodla, že si nechám zvětšit poprsí. Lákalo mě chodit v létě bez podprsenky a užívat si plný dekolt,“ svěřuje se.

Druhá operace ale málem skončila tragicky. Nejenže lékařka vše zpackala. Hančina ňadra byla asymetrická a na pohled nevypadala vůbec dobře. Po čase ji ale především začaly trápit teploty, na které nezabírala žádná antibiotika.

Bolest byla strašná

„Vůbec jsem si to do souvislosti s novým dekoltem nedala, protože mě prsa ani trochu nebolela. Oči mi otevřela až jedna naše známá – lékařka. Ta odhalila, že mám v okolí implantátů rozsáhlý zánět. Myslím, že kdyby se na to tenkrát nepřišlo, za pár týdnů mohlo být po mně,“ šokuje Hana.

Operaci nereklamovala, lékařka, která zákrok provedla, se totiž vypařila. „Jak jsem zjistila, měla za sebou průšvihových zákroků hned několik. Takže jsem částku kolem 50 tisíc, kterou jsem za nová prsa dala, musela oželet,“ říká dnes už smířeně.

Po neúspěšném zákroku se rozhodla, že se do něčeho podobného už nepustí. „Jenže před třemi lety se mi ozvala jistá klinika s tím, že bych pro ně mohla nafotit reklamu, jak podstupuji kompletní vylepšení tváře. Šla jsem do toho, protože primáři Víškovi plně důvěřuji. Nakonec jsem si kromě obličeje nechala podruhé odsát i břicho. Na sále jsem tenkrát strávila čtyři hodiny. Výsledek dopadl podle mě velmi dobře, jen ta bolest byla hrozná! Třeba mytí hlavy se skoro nedalo vydržet, ve vlasech byla spousta stehů obalených zaschlou krví…,“ vybavuje si Hana.

Fotogalerie
14 fotografií

Na plastiku poslala i muže

Bez vytáček zmiňuje i vylepšení svého manžela Jiřího, který rozhodně na 73 nevypadá. „Jirka si ale nechal upravit jen víčka a opravdu mu to moc pomohlo,“ říká žena, která si na další vylepšování už prý nechává zajít chuť a doufá, že se brzy v našich končinách pohled na plastiky zlepší.

„Moc se mi líbí, jak o plastikách mluví třeba v Americe. Když se herečky a spisovatelky Joan Collins (78), která jich má za sebou desítky, v jedné show ptali, zda má na svém těle vůbec nějakou vrásku, odpověděla, že jen jednu, ale že si na ní právě sedí,“ dodává Hana Krampolová.