Jen co Rychtář vešel k soudu, začal odstrkovat fotografy a nadávat. Jeho láteření nezůstala ušetřená ani právnička jeho manželky Dariny JUDr. Věra Sedloňová."Nepřeju si, aby v soudní síni seděla tato žena," apeloval na soudkyni a prstem ukazoval na JUDr. Sedloňovou Rychtář. Pak zavolal své manželce a do telefonu na ní křičel: "Musím se tady koukat na tvou právničku, kterou platím. Plať si jí ze svého!"

Hlavním svědkem měla být Iveta Bartošová, ale ta se překvapivě nedostavila. "Má se výborně," odpovídal na dotaz, kde je jeho milenka, Rychtář. K soudnímu přelíčení se nedostavila ani Rychtářová. Ta se omluvila a ještě o týden si prodloužila pobyt v lázních. "Včera jsem za ní byl, má se taky dobře," odsekl Josef. Jejich poslední setkání v teplických lázních nedopadlo moc dobře. Manželé se pošťuchovali, honili po ulicích a nakonec zfackovali.

Rozzuřený Josef dokonce zavolal své milence Ivetě Bartošové a do detailu jí popisoval, co se děje u soudu: "Ivetko, mám tu super povyražení. Škoda, že jsem tě nevzal s sebou. Jsou tady fajn lidi."

Dvouhodinové přelíčení bylo plné emocí. Rychtář zpochybnil líčení a odmítl vypovídat. Neustále se hádal se soudkyní a skákal jí do řeči. Soudní síň opustil ještě před vynesením rozsudku v půl třetí, takže se konečný verdikt dozvěděl až okolo třetí hodiny od Blesku. Nicméně rozvod nám potvrdila jeho již bývalá manželka Darina.

 

Iveta Bartošová - novinky o zpěvačce najdete na www.blesk.cz/iveta-bartosova, další informace čtěte též na www.ahaonline.cz/iveta-bartosova

 

Video
Video se připravuje ...

Josef Rychtář nejdříve rozvod nechtěl Jan Jedlička

Fotogalerie
15 fotografií