13. komnata, pořad o životních strastech známých českých osobností, pravděpodobně skončí. S informací přišel deník Aha!, který ocitoval svůj zdroj z Kavčích hor: "Komnata už není, co bývala! Už tam nejsou tak silné osobnosti a příběhy. Proto se vážně uvažuje o tom, že skončí."

Vypadá to, že moderátorka Iveta Toušlová, která za "komnatou" stojí, má poslední dobou pěknou smůlu a pomalu z obrazovek mizí. V Událostech na České televizi ji už také vídat nebudeme. "Dostali jsme s Bohoušem Klepetkem nabídku, zvážili ji a nešli do toho," okomentovala odchod z ČT exkluzivně pro Blesk.cz.

Z obrazovek však zcela nezmizí. Stále jí ještě zůstává pořad Toulavá kamera, který sama uvádí. Navíc dostane na starost projekt s názvem Rub a líc. Jde o publicistický týdeník, který ČT nově připravuje.

"Dozrál čas na to, věnovat se spíše tvůrčím věcem. Nápadů mám dost," nevěší hlavu Toušlová. Faktem však zůstává, že její pozice se v České televizi přece jen o něco oslabila, obzvlášť v porovnání s dobou, kdy byl ředitelem její někdejší partner Janeček.

Toušlová však hledí do budoucnosti s optimismem. A řeší i mimo profesní "starosti". Má nového partnera a stále touží po dítěti.

Fotogalerie
8 fotografií