Darina Rychtářová se po propuštění z nemocnice nechce už k celé kauze a k roztržce s manželem, která se odehrála v neděli, vyjadřovat. Přiznává však, že se po cestě do lázeňského domu zastavila na policii. „Ano, byla jsem tam, to je pravda. Ale co jsem tam dělala, vám říct nemůžu. Promiňte,“ řekla Blesku Rychtářová.

Bylo by logické, že Rychtářová podávala trestní oznámení na svého muže. Jenže celá pravda je zřejmě jiná. I když Darina mlčí, Josef Rychtář se tím, co se odehrálo u mužů zákona, rád pochlubil. „Manželka nešla podávat žádné trestní oznámení, ale byla zastavit řízení,“ prozradil Blesku ochránce Bartošové. Policajti totiž už začali prošetřovat napadení na veřejném prostranství a dokonce Rychtářovou navštívili i v nemocnici. Takže i přesto, že Josef své manželce vyhrožoval, napadl ji a ztropil žárlivou scénu, nic se mu nestane.

Rychtářová raději zastavila řízení, protože si kromě soudních tahanic nechce přidělávat další problémy. „V lázních zůstanu o týden déle. To, co se stalo, mi totiž nabouralo relaxaci. Nechci se ještě vrátit do stresového prostředí,“ uzavřela Darina.

Fotogalerie
12 fotografií