Proč byl dnes odročen soud o alimenty na vaší dceru?

Soud odročil jednání z důvodů omluvy advokáta mého manžela, který měl jiné jednání. Má advokátka i já jsme o tom byly informování advokátní kanceláří, která zastupuje mého manžela. To je oficiální verze. Co si o tom myslím, je naprostá spekulace a nechci se k tomu vyjadřovat.

Kolik vám manžel platí měsíčně na dceru a kolik vám?

Oficiálně mi Jiří přispívá na výživu Jessinky 20.000,- Kč, ale pokud jej poprosím a napíšu přesný přehled výdajů na Jessinku, které se především týkají krasobruslení, závodů a nákladů s tím spojených, Jirka mi pošle různé částky, které si propočítá, a to včetně benzínu, jídla a podobně. Buď je odsouhlasí, nebo podle svých propočtů poníží. A mě tím poníží a ponižuje také.

Vystačíte s touto částkou?

Musím. Nedostanu ani korunu navíc. Pro mě to není tak důležité, ale věřte mi, někdy jsem zoufalá, nevím do poslední chvíle, jestli mi peníze pošle, nebo ne a zda mi je poníží, nebo pošle mnou vypočtenou částku. Na mne neplatí nic.

Jakou měsíční částku (alimenty na dceru + výdaje na pokrytí výloh) požadujete po manželovi?

Navrhuji, aby Jirka přispíval Jessince na její výživu 90.000,- Kč měsíčně. Jessinka dělá krasobruslení a ještě před tím, než nás Jirka opustil a odešel za hlasem svého srdce, paní Královou, jsme existenční problémy neměli. Jessinka má právo, aby nepocítila, že její otec se rozhodl žít s někým jiným a nás opustit.

Jak se manžel stará o vaší dceru Jessicu?

Stýká se s ní, když má čas a sám říkal, že času nemá moc. Já chci, aby byl ve styku s Jessinkou a chci, aby měli dobré vztahy. To je pro mě priorita a budu pro to dělat, co je v mých silách.

Jaký vztah má Jessica se svým otcem a jeho nynější přítelkyní Lucií Královou?

Jessinka má tatínka určitě ráda, vím to a budu to podporovat. O paní Králové a vztahu Jessi k ní se nehodlám vyjadřovat. Taky, nechci ji trápit otázkami na paní Královou a jejich vztahy. Jessi miluji a vím, že prochází těžkým obdobím. Chci jí to jen ulehčit.

Setkala jste se někdy s manželem Lucie Králové Zdeňkem Kaufmannem? Nebo vás kontaktoval?

Nemáme mezi sebou bližší vazby a nemám důvod se s ním stýkat. Nežene mne, jak si myslí manžel, pomsta. Každý si asi řešíme jiný problém, ale asi v zásadě stejný.

Požaduje manžel střídavou péči?

Ano, ale vyjadřuje se k tomu kontroverzně. Asi si není úplně jistý. Ale takový je život.

Přistoupila by jste na ní?

Ano, pokud by si to Jessinka přála. Udělám vše, aby byla šťastná.

Co si myslíte o dovolené vašeho manžela a jeho partnerky v hotelu pro skupinový sex?

Nejsem překvapena a je to jeho věc. Učinil rozhodnutí a je to dospělý člověk.

Vy jste někdy s manželem podobnou dovolenou absolvovala nebo navštěvovala tzv. swingers party?

Ne, ne, neeee!

Požadoval po vás manžel někdy nějaké netradiční sexuální praktiky?

Tuto otázku považuji za nevhodnou. Ledaže byste mi vysvětlili, co je a co není v sexu normální a co kvalifikujete jako netradiční sexuální praktiky. Ani tak bych na tuto otázku neodpověděla je to soukromí a ať si myslí Jiří cokoliv, nehodlám o něm informovat celý národ.

Co je na tom pravdy, že váš milenec točil gay porno?

Je to pravda, točil, v době před tím, než jsme se seznámili. A taky mi to řekl. Promiňte, já nesoudím lidi podle toho, jakou dělají práci a kolik za ní berou peněz, ale podle toho, jací jsou.

Máte momentálně přítele?

Nemám, chci mít čas pro Jessi. Čas letí a já si to chci užít. Je to to nejlepší, čeho jsem v životě dosáhla a jsem šťastná! Ten zbytek je proti mé dceři naprosto nicotný.

Pracujete?

Ne. Jiří si to nepřál. Protože nemám peníze, tak jsem to udělala jako všichni v této republice, ale o dávky jsem si neřekla. Musela bych se stydět. Společných peněz máme dost.

Fotogalerie
8 fotografií