„Táta mi teprve teď přiznal, že si mu Mirka řekla o peníze. V červnu 2008 jsem se po zdravotní dovolené vrátil do výkonu trestu. Moje tehdejší žena zajela za otcem s tím, že za mnou jezdí na návštěvy, které jsou nákladné. Vyčíslila to na 20 až 30 tisíc měsíčně,“ prozradil Blesku Marek Vít. Čejková tehdy pobírala výživné od exmanžela Alexe Čejky ve výši 270 tisíc korun.

„Mirka mě neustále obviňuje, že jí něco dlužím, podává trestní oznámení o krádežích a přitom je to naopak,“ řekl Blesku Vít.

Mirka v roce 2008 svého muže, který byl odsouzený za finanční podvody na 8 let, vášnivě hájila proti celému světu. „Miluju ho a je mi jedno, co kdo říká,“ tvrdila. Romantika ale vzala složenkami za své. Každou návštěvu a společný oběd s mužem si moderátorka nechala proplatit od jeho rodiny.

„Mám důkazy, že můj táta naopak platil Mirce,“ řekl Vít. Exmoderátorka Čejková to popírá. „Není to pravda, podstata této konstrukce mi uniká,“ řekla Mirka Blesku. Na to, že existuje důkaz v podobě složenek, jimiž jí Vítův otec Zdeněk peníze v roce 2008 posílal na účet, Čejková odpověděla: „ Nevím, jaké složenky existují a kdo si je vyrobil. Já jsem žádné peníze neobdržela,“ trvá na svém.

Otec fotbalového manažera Zdeněk Vít (67) ale pro potřeby synovy advokátky Marie Benešové napsal prohlášení, k němuž přiložil kopie složenek. Vyplývá z nich, že jen za čtyři měsíce poslal své tehdejší snaše 100 000 korun. Čejková o nich ale prý neví.

Není to jediný rozpor v tvrzení bývalých manželů. Policie například stále řeší trestní oznámení pro údajné napadení. „Testy DNA prokázaly, že škrábance jsem jí neudělal já. Později si Mirka vymyslela, že kvůli mně chodila do centra pro týrané ženy. Nejnověji si vzpomněla, že se jí před lety ztratil náhrdelník. Čím posílí své trestní oznámení příště, nevím,“ dodal Vít.

Marek Vít z Mirky Čejkové ale získal moc! Ona coby slavná moderátorka a kamarádka Václava Havla (†75) ho katapultovala na výsluní showbyznysu. Díky Čejkové se svět dozvěděl, že Marek je sportovec a že vůbec existuje. Tak na čí stranu se postavit?

Fotogalerie
10 fotografií