Kompletní výbavu pro dceru Kocábová zatím nemá. „Kočárek koupím až v dubnu. Nejsem pověrčivá, je to z finančních důvodů,“ prozradila v pořadu Prominenti Kocábová, která jméno pro dceru zatím nechce prozradit.

Že má dcera slavného hudebníka hluboko do kapsy naznačuje i tím, že se její mateřská neobejde bez pracovních povinností. „Během mateřské plánuju napsat knihu, jsem zvědavá, jestli to půjde. Budu psát a přemýšlím nad možností CD, ale to je daleko,“ svěřila se redaktorce Kocábová, která během těhotenství napsala divadelní hru Na rohu světa.

„Čerpala jsem hodně ze svého života. Děj se odehrává v psychiatrické poradně, je to dialog mezi pacientkou a terapeutkou. Pacientka je mi dost podobná,“ směje se Kocábová. Na celé situaci je zajímavé to, že se nechce obrátit s pomocí na svého tátu. Kocáb by přitom jistě měl peníze na to, aby své dceři zaplatil komplet výbavu pro svou ještě nenarozenou vnučku. Mezitím si raději chodí po večírcích se svou partnerkou lejlou Abbasovou, která nedávno porodila syna Davida.

Celou reportáž uvidí diváci TV Barrandov v Prominentech v sobotu ve 22:20.

Fotogalerie
5 fotografií