Jitka studium střední školy nepodceňuje a pilně se učí. "Učím se každý den, někdy i do dvou hodin do noci. Míra to se mnou nemá jednoduché, ale často mě zkouší a nevadí mu to. Vždycky se dozví něco nového. Třeba nedávno jsme spolu probírali francouzskou revoluci a to ho hodně bavilo," směje se Jitka, která v nejbližších dnech vyrazí s přítelem na lyže do Francie.

Kromě učení a zábavy se ale sympatická tmavovláska věnuje průběžně i zpěvu a moderování. Začátkem března se například spolu s Markem Vašutem ujala moderování reprezentačního plesu v Obecním domě, a i když měla Jitka trochu trému, nakonec vše dobře dopadlo.

"Je to příjemné, že kromě zpěvu dostávám i nabídky na moderování. Premiéra s Markem Vašutem byla naštěstí vydařená, ale samozřejmě, že jsem malou trému měla. V nejbližší době mě čeká také velmi příjemná povinnost, devatenáctého března budu mít v obchodě na Václavském náměstí autogramiádu a jsem strašně ráda, že pozvání stát se hostem autogramiády přijala skvělá zpěvačka Bára Basiková," uvedla misska, která nedávno vydala své první CD.

Fotogalerie
10 fotografií