„Natáčet začínáme v květnu,“ upřesnil Blesku Radan Dolejš, který bude společně s Karlem Šípem psát k pořadu scénář. Režii má na starost Petr Soukup a na scénáři a hudební dramaturgii se bude podílet i Slavíkův tajemník Jan Adam.

Jak svěřil Dolejš, pořad Kávu ti osladím by měl být čtvrtletník. „Prostě na to musíme mít všichni, a hlavně Karel, chuť, aby to stálo za to. Nechceme něco dělat, protože musíme, ale proto, že na to máme náladu,“ vysvětlil Dolejš.

A kdo budou Karlovi hosté? „No, především mladí, těm je nutno dávat šanci,“ řekl Blesku Gott. A nepůjde jen o mladé zpěváky, kteří se zúčastnili talentových soutěží. Gott chce dát šanci všem. „Kdo jiný by měl zpěvákům dát příležitost, když ne náš nejlepší zpěvák?“ říká Dolejš s tím, že v pořadu bude mít Karel vždycky čtyři až pět hostů. „Krom mladých to bude i Karlův kolega, se kterým třeba dlouho nevystupoval. A s mladými povede rozhovor a vystřihne si s nimi i duet. Ten bude zkomponován buď z jeho písně, anebo z hostovy,“ upřesnil Dolejš.

Fotogalerie
8 fotografií