Známá tvář a slušnost však moderátora prozradily. „Pan Voříšek s přítelem chodili jen na snídani, ale když slyšeli češtinu, slušně pokaždé oba pozdravili,“ prozradil Blesku čtenář, který fotky moderátora s přítelem do redakce poslal.

„Vlastně bych si jich ani nevšiml, protože jinak byli pořád ve svém apartmá,“ dodal čtenář. Voříšek si s Řepkou vybrali dovolenou snů. Cena v luxusním komplexu Sea Sund Sun vyjde na 80 000 korun pro jednoho.

Jeden z nejpopulárnějších moderátorů v Česku si užívá odpočinek v oblasti Pattaya. „Je to tak, Karel Voříšek je teď na dovolené,“ potvrdila Marie Fianová z tiskového oddělení Novy. Podle informací Blesku mají s Řepkou zaplacený apartmán s vlastním přístupem do moře, soukromou pláží a venkovní vířivkou.

Fotogalerie
7 fotografií

„Většinu času tráví na své pláži, ale ráno s námi byli na snídani, a když slyšeli češtinu, slušně pozdravili,“ řekl čtenář Blesku, který fotografie do redakce poslal. Podle jeho informací vyjde dovolená v luxusním komplexu Sea Sund Sun zhruba na 80 tisíc korun s polopenzí na osobu. Přestože má moderátor s přítelem k dispozici vlastní pláž, dalších turistů se úplně nestraní. Snídani si dávají společně s ostatními, oběd už ale bývá servírován přímo do apartmánu.

Většinu času si hvězda Novy užívá moře a navzájem s přítelem dokumentují pohádkovou dovolenou. Není proto divu, že celý den nezvedal telefon a nereagoval na SMS. Doufejme, že letošní dovolená bude pro Voříška příjemnější než před čtyřmi lety na Rhodosu. Tehdy musel společně s rodinou a malým synovcem utíkat před požárem, který na ostrově vypukl.