"Naposledy u moře jsem byla loni v létě v Chorvatsku, ale takové to pořádné moře jsem měla naposledy před třemi lety v Thajsku. Byla jsem tam s dětma a byla jsem tam za exmanželem, který tam žil, takže jsme tam byli sedm let. Pak jsem nějaký čas pobývala v Izraeli, byla jsem na Bali, na Bahamách, v Dominikánské republice, na Havaji, v Kostarice a v Mexiku, takže jsem toho hodně procestovala," říká Gavriely, která momentálně tráví čas v Dominikánské republice, kde probíhá natáčení reality show Hotel Paradise.

Už 5. března začne na Prima love jedno velké dobrodružství pro deset mladých lidí – pět dívek a pět chlapců. Ti se poprvé poznají a stráví společnou noc v jednom z nejluxusnějších hotelů v Dominikánské republice. A nebudou sami – již v tuto noc jejich idylku naruší příchod single soutěžící. Nová, celosvětově úspěšná show je tady! Nikdy ale nevíte, co se může stát v ráji a kdy se ráj promění v peklo...

Fotogalerie
7 fotografií

V prvním díle budou mít hlavní slovo holky – ony si budou moci vylosovat, v jakém pořadí si vyberou partnera a zároveň v jakém pokoji s ním budou bydlet. V Hotelu Paradise se dá totiž přežít pouze v páru. A to s sebou přináší kromě sympatií i taktizování, intriky, hádky a ostré lokty. V sázce však není jen přežití, ale i výhra 50 tisíc eur, což je víc než million korun. Je proto hodně důležité zvážit, koho si dívky pustí k tělu, komu budou důvěřovat a koho se naopak budou chtít zbavit.

A to ještě netuší, že je tento večer čeká poněkud nemilé překvapení – single soutěžící bude mít kluky na nějakou dobu pouze sama pro sebe. Jak to ostatní dívky snesou? Zapracuje žárlivost a nejistota? Tato žhavá kandidátka bude mít totiž celý týden imunitu a je hlavně na ní, zda a kterého z kluků okouzlí. A že na to má prostředků opravdu hodně!