Právě Verešová ale ze všech modelek nejvíc šokuje luxusním oblečením. Na filmový festival do Karlových Varů si vozí několik kufrů rób a žádnou si nevezme dvakrát. A její fotky z pobytu na horách připomínají listy značkových katalogů. „A vůbec nejtěžší je v poslední době sehnat peníze na nějaký projekt,“ posteskla si ještě modelka.

Verešová v tom ale rozhodně není sama. I další krásky jí dávají za pravdu. Česká Miss Renata Langmannová (25) kvůli nízkým honorářům v Česku dokonce vůbec nepracuje. „Přehlídky a focení se mi tady vůbec nevyplatí, nemám je tak ohodnocené jako například v zahraničí, kde nyní pracuji. Za stejnou práci inkasuju třeba i desetkrát víc než v Česku,“ přiznala Blesku Langmannová.

Lutovská si nestěžuje

Česká Miss 2009 Iveta Lutovská (28) také není z částky za módní přehlídky nadšená, ale na druhou stranu jich má natolik, že jí to vykompenzuje chybějící peníze. „Od kolegyň modelek stále slyším, jak není práce, ale v mém případě to musím zaklepat, zatím se mi daří,“ uzavřela modelka.

Ani Kateřina Průšová (28) nemá na růžích ustláno. Kromě zbývajících kšeftů nyní o práci přichází dvojnásob kvůli nepříjemnému zranění kolene. „Musela jsem zrušit několik přehlídek, měla jsem letět do Maďarska, ale zdraví je přednější,“ smutní Kateřina, která ještě několik týdnů musí rehabilitovat.

Fotogalerie
11 fotografií