V Čechách není živější zpěvačka, než je Marta Jandová. Ta na svých vystoupeních poskakuje po pódiu jako na pérkách. A už se jí několikrát stalo, že díky neuváženému výběru topu ukázala víc, než by sama chtěla. Všichni mají v živé paměti přímý přenos Česko Slovensko má talent, kde Marta vystupovala a z tílka jí vypadlo ňadro.

Něco podobného se jí stalo v sobotu 25. února, kdy vystupovala na párty Sexy liga v pražské Tipsport Aréně. Saténové zavinovací šaty se jí při prvním výskoku rozevřely a na diváky se vyvalily zpěvaččiny čtyřky, tentokrát v krajkové podprsence. Marta ví, jak na sebe strhnout pozornost.

Zda bude takhle sexy i v muzikálu Hamlet, který se 22. března vrací na prkna pražského divadla Broadway, uvidíme. Ale kostým královny, který si Jandová před několika dny zkoušela, vypadá skvěle.

"Kostýmy jsou velice jednoduché, což se mi líbí. Je to pro mě kontrast ke kostýmům např. na Monu Lisu, které byly velice zdobené. Přece jenom hraji královnu a ne Ofélii, takže se kostýmy musí hodit k věku její role. A v jednoduchosti je krása," pochvalovala si na zkoušce Marta.

Fotogalerie
13 fotografií