KAREL VÁGNER ML. (37)- Štěstí s topmodelkou

Karel Vágner mladší (37) je vedle Jakuba jediný, kdo se nevydal uměleckou cestou. Pracuje jako manažer, svůj díl mediální proslulosti si však vysloužil zejména sňatkem s topmodelkou Simonou Krainovou (38). Mají spolu ročního syna Maxe. Z předchozího vztahu se Zuzanou Poláčkovou má ještě syna Káju.

JAKUB VÁGNER (30) - Bloudí cizinou

Jakubovi tatínek říká, že ho dostal k Vánocům. Narodil se totiž v půl osmé večer na Štědrý den. V pubertě ale byl docela "dáreček" – kvůli rybám odešel z konzervatoře, proti vůli rodičů se ještě před dvacítkou vydal do Austrálie na zkušenou

JOSEF VÁGNER (21) - Duet s Miss Válkovou

Už v osmi letech mu skladatel Karel Svoboda svěřil roli malého Alberta v muzikálu Monte Christo. Do svých dvaceti zpíval v šesti muzikálech, v současné době vystupuje například v Kleopatře, Bídnících a v Katu Mydláři. Josef, mimo jiné objev roku v Českém slavíkovi, také nedávno nazpíval dva milostné duety s Českou Miss 2010 Jitkou Válkovou. Krom toho studuje VŠE.

TEREZA VÁGNEROVÁ (19) - Schválili ji Britové

Už jako dítko vyhrávala soutěže ve hře na piano a od patnácti se snaží živit sama. V USA, kde studovala, se sama jako zpěvačka dostala i do broadwayské show, v Česku zkusila štěstí v soutěži X Factor. Nedávno získala velkou roli Cosetty v muzikálu Bídníci. Tereza si toho cení o to víc, že herce na konkurzu vybírala britská produkce. Mimo tyto úspěchy studuje Univerzitu Karlovu.

ANDULKA VÁGNEROVÁ (15) - Sportovkyně po mámě

Andulka podle táty zpívá skoro nejlépe v rodině, ale její láska je balet. Studuje ho na státní konzervatoři. Navíc cvičí moderní gymnastiku a stala se juniorskou mistryní republiky!

BARBORA VÁGNEROVÁ (12) - Hrála v Bílém dalmatinovi

Také nejmladší dcera hitmakera Vágnera už je na státní konzervatoři a studuje klasický balet. Uplatnila se už i v divadle, hrála v muzikálu Mirjam Landové Bílý dalmatin.

Fotogalerie
8 fotografií