Zpěvačka končí studium na střední škole a řádně se připravuje na zkoušky na vysokou a maturitu. Také proto poslední dobou takřka vůbec nekoncertuje a výjimečně se objeví jako host zejména na plesech. Tam však přítomné doslova šokuje.

„Všichni chlapi mohli na ní oči nechat. Když se objevila v krvavě zbarvených šatech a u ní až nebývale vysokých podpatcích, šli jsme do kolen. Vyrostla v nádhernou mladou ženu, prostě hotovou sexbombu,“ přiznal Blesku Pavel Jach, který zpěvačku viděl na reprezentačním plese v Bohumíně.

Bronzová slavice všem ukázala, že i ve večerní róbě a na patnácticentimetrových podpatcích dokáže být rocková dračice a na umplage si v nich bez okolků zazpívala i AC/DC. Blesku pak znovu předvedla, že umí na tak vysokých jehlách i dobře skákat. „Trénovala jsem pilně na podpatcích už ve svých patnácti letech, kdy jsem šla na Českého Slavíka, abych si neudělala ostudu,“ řekla Blesku Ewa.

Přestože tenisky jsou jí mnohem bližší, na podpatcích se až tak špatně necítí. „Tyhle jsou moje opravdu ty extrémně nejvyšší, co mám. Vybrala jsem si je i proto, že lodičky jsou na platformě. To abych na nich měla větší jistotu,“ přiznala dále zpěvačka. Jednu velkou výhodu zvládnout chůzi na podpatcích to podle ní přece jen má.

„Vždycky jsem si chtěla vybírat boty podle toho, jaké se mi líbí, a ne takové, na kterých zvládnu chodit,“ podotkla s úsměvem Ewa. A že chlapi po ní šílí, obzvlášť když se hodí do večerní róby, na to jen stroze odpověděla: „Nemám na ně ani pomyšlení, v hlavě se mi honí jen přijímačky a maturita.“

Fotogalerie
10 fotografií