Všechny tři těhulky se před deseti lety poprvé potkaly na prknech Divadla Broadway, kde účinkovaly v muzikálu Kleopatra. Za ty léta se toho u nich v soukromí hodně změnilo.

Ilona, která byla jednou z prvních představitelek egyptské královny, se provdala za Radka Voneše, přivedla na svět syna Daniela a teď je ve třetím měsíci těhotenství, což jako první uvedl server Blesk.cz.

"Aby se předešlo dalším spekulacím, Ilona Csáková oficiálně potvrzuje své počáteční těhotenství. Na doporučení lékaře se rozhodla přerušit pouze účinkování v muzikálu Kat Mydlář, a to z důvodu fyzické náročnosti, kterou účinkování v muzikálu obnáší," stojí v prohlášení, které médiím rozeslala manažerka zpěvačky Aneta Stolzová.

Bývalá tanečnice a choreografka, nyní moderátorka odpoledních zpráv na Nově Kristina Kloubková se rozvedla s muzikantem Alanem Bastienem, se kterým se dala dohromady právě v Broadwayi a před rokem a půl se zamilovala se do jiného kolegy Karla Moravce. S ním plánovaně otěhotněla, miminko přijde na svět za tři měsíce.

O prvním těhotenství Jovanky Vojtkové se zatím jen spekuluje, protože to ani jeden z manželů nepotvrdil. Ale podle našeho zdroje je blonďatá tanečnice skutečně v jiném stavu, ale ještě nemá od lékaře jistotu, že je vše v naprostém pořádku, a tak o tom nechce mluvit na veřejnosti.

Fotogalerie
13 fotografií