Dcera Vilmy Cibulkové, která matku i otčíma Miroslava Etzlera trápila drogami celé dospívání, dohnala herečku k tomu nejkrutějšímu činu, jaký může rodič dítěti udělat. Svou jedinou dceru nechala z jejich bydliště oficiálně vystěhovat. Zřejmě doufá, že pád až na dno donutí Šimonu uchopit otěže svého života pevněji a zodpovědněji. Blesk má k dispozici i dokument, který to potvrzuje.

„Šimona Rychtaříková má u nás na úřadě trvalé bydliště, ale vůbec sem nechodí a nevíme, co s ní je,“ potvrdila Blesku i pracovnice odboru občanskoprávních agend městské části Praha 20-Horní Počernice, která si nepřála být jmenována.

Rychtaříková má dlouhodobé problémy s drogami, které vyvrcholily vloni na podzim, kdy již poněkolikáté skončila v pražské Psychiatrické léčebně Bohnice. Tam se několik týdnů léčila ze závislosti na pervitinu. Ani ne po dvou měsících ale odešla a od té doby o ní nikdo neví. Přitom ještě v září psala studentský blog Gymnázia Chodovická, jehož je studentkou. „Konám jen to, co mně připadá správné nebo jakkoli příznivé vůči osobě mé či druhých,“ svěřila se mladá narkomanka, která se údajně opět potýká se závislostí.

Pro Cibulkovou vystěhovat dceru sice nebylo jednoduché rozhodnutí, ale jí samé se před časem hroutil život. Manžel Miroslav Etzler si totiž začal románek s mladou herečkou Radkou Pavlovčinovou. Herečka to těžce nesla, což se odrazilo i na jejím ztrhaném a oteklém obličeji. Podle informací Blesku tehdy musela dokonce brát antidepresiva.

Teď se zřejmě nechtěla dostat opět psychicky na dno, a proto dceru poslala pryč z domu. Už dříve ji chtěla dokonce zbavit svéprávnosti. Proti tomu se ale postavil její biologický otec, a tak herečce zbylo vystěhování dcery jako jediné možné řešení, jak se zbavit zodpovědnosti za problémového potomka.

Fotogalerie
5 fotografií