„V sobotu zpívám v Bratislavě a až se vrátím, půjdu navštívit právníka,“ prozradil Blesku Martucci a vypadá to tak, že od svého rozhodnutí neustoupí. „Slovo de*il padlo ve VIP zprávách. Tentokrát pan Rychtář nemá šanci, a rovněž i chůva Ivety za slovo k*etén z patnáctého srpna,“ dodal.

I když nadávka, kterou ho Rychtář »poctil«, nepatří ze zásoby podnikatele mezi ty nejhorší, Itala to přesto rozzuřilo. A dokonce se odhodlal k dost bizarnímu kroku. Podle informací Blesku totiž zvažuje, že se ohledně trestního oznámení poradí s právničkou Věrou Sedloňovou. Pro Rychtáře to bude hned další rána. Právě Sedloňová je totiž advokátka jeho manželky Dariny, která s ní připravuje rozvodové papíry. A nejen to, Sedloňová se už také vůči urážkám Josefa Rychtáře na její adresu ohradila. „Právní důsledky jsem již vyvodila.V současné době se dále nebudu k celé věci vyjadřovat,“ řekla před časem Blesku právnička.

Bludný kruh trestních oznámení se tedy ještě asi rozšíří. Ty kolem Bartošové a Rychtáře vyrůstají jako houby po dešti. Kromě právničky a Martucciho zašel na policii už i ochránce Bartošové. „Podal jsem trestní oznámení na pana Bušu, který tvrdí, že jsem ho vykradl. Iveta byla se mnou,“ prozradil Blesku před týdnem Blesku Josef Rychtář.

Fotogalerie
8 fotografií