Nastávající Řepkova tchyně se jmenuje Eva Erbová a žije v Mostě s přítelem Josefem. Fotbalista, který ještě není rozvedený, ale už čeká dítě s její dcerou Vlaďkou, k nim občas jezdí na návštěvy. Společně trávili čas třeba i na Vánoce.

Starší Erbová pracovala dvaadvacet let na šachtě, teď je zaměstnaná v kuchyni. Původem je Maďarka, dřív měla maďarskou národnost i v občance. Pak si ji ale nechala změnit na českou. Na dnešek má naplánovanou návštěvu psychiatra.

„Je po infarktu a silný diabetik a dva dny nazpátek zkolabovala z toho, co se píše,“ vysvětlovala v úterý po telefonu modelka Erbová, proč si nepřeje, aby se redaktorka Blesku s její matkou sešla.

Ostrým výpadům čelí Vlaďka Erbová kvůli barvě pleti zejména na internetu v diskuzích pod články o vztahu s Řepkou. Není to nic divného: Rasistické nadávky a příležitostné hajlování patří k častým projevům mnoha sparťanských rowdies, pro které byl Řepka před nedávným odchodem do Českých Budějovic modlou. Před časem si podobný úlet neodpustila ani Řepkova dcera Veronika. „Nenávidím svýho otce a tu jeho cikánskou nádheru,“ napsala na internetu.

Podle její matky Renáty si je ale dobře vědoma, že udělala chybu. „Veronika je v pubertě a reaguje tak, jak reaguje, velmi nešťastně. Samozřejmě jsem jí vynadala,“ řekla Řepková v exkluzivním rozhovoru, který Blesk přinesl v pondělí. Dceřin výstřelek připisuje její matka i tomu, že byla fixovaná na otce a jeho odchodem od rodiny trpí.

Blesk na maďarský původ Evy Erbové (60) narazil, když pátral, proč modelka čelí urážkám a je označována za cikánku. Právě spekulace o dceřině původu prý Eva Erbová těžce nese.„Nemá se komu zpovídat. Mě vychovala dobře. Moje máma s babičkou jsou pro mě modly,“ zlobí se modelka, která je se stále ženatým fotbalistou a otcem dvou dětí v osmém měsíci těhotenství.

Fotogalerie
6 fotografií