Jelikož v Černošicích není dostatečně velká cukrárna, tak Vlaďka společně s učitelkou a ředitelkou mateřské školky objednala školní autobus. Ten celou třídu včetně oslavenkyně odvezl do komplexu někdejší vodárny v Braníku, kde se nachází dětský klub Kroužky na Vltavě.

"Viktorinka se na své narozeniny moc těšila, a tak jsme ji chtěli překvapit. Celá třída by se k nám domů nebo do nějaké cukrárny nevešla, tak jsme se domluvili s majiteli klubu. Narozeninovou oslavu jsem celou platila já, ale dostala jsem padesát procent slevu," prozradila Blesk.cz modelka, která s fotbalistou Tomášem Řepkou čeká své druhé dítě. Syn by měl na svět přijít v půlce března.

Dětský mejdan začal v devět hodin ráno pirátskou bitvou, pak byly soutěže, diskotéka, dort a slavnostní oběd. V jednu odpoledne oslava skončila a autobus děti odvezl zpátky do školky. "S oslavou mi pomohl ještě jeden tatínek a samozřejmě paní učitelky. Jsem šťastná, že si to Viktorinka s dětmi užila," dodala Erbová, které během oslavy několikrát vyhrkly slzy do očí.

Na oslavě chyběl Tomáš Řepka, protože musel v Českých Budějovicích trénovat, a stejně na tom byl i biologický otec Viktorky, který hraje hokej v Mladé Boleslavi.

Fotogalerie
16 fotografií