Vztahy Tomáše a Veroniky jsou napjaté od chvíle, kdy přiznal, že randí s modelkou Vlaďkou Erbovou. Dcera se na něj naštvala, odmítá pozvání do dvacetimilionové vily v Černošicích a komunikuje jen po telefonu.

I přes Veroničinu nevoli se ji však kontroverzní obránce snaží získat do opatrovnictví. Důvod? Tím je milenec manželky Renáty Václav Vokál, který má podle Řepky na dceru špatný vliv. Fotbalistovi je třeba dát za pravdu – facebookový profil jeho nástupce v posteli paní Řepkové se hemží rasistickými urážkami směrem k Erbové.

„...ta svině černá to dává do novin každý den,“ píše mimo jiné Vokál v komentářích.

Řepkovi se také nelíbí, že jeho dcera propadla a opakuje ročník ve škole, za kterou exsparťan platí 48 tisíc měsíčně. Proto jí bylo doporučeno, aby přestoupila jinam. „Tomáš už má všeho dost a na radu naší právničky chce chování své dcery Veroniky řešit se sociálkou, zda by nebylo dobré zvážit opatrovnictví. Je zřejmé, že Verču ovlivňuje společné žití s milencem její matky,“ řekla Blesku Erbová.

Řepka tak i přes ostrá slova nechce dceru zatracovat. „Strašně mě mrzí, jak se Veronika chová. Ale jsem pořád přesvědčený, že to není z její hlavy,“ doufá.

Vyhrocenou situaci se snažila uklidnit i Erbová, která, jak řekla Blesku, si chtěla promluvit s Renátou Řepkovou jako matka s matkou. Ta ale údajně odvětila v duchu současné rodinné komunikace. „Prý se nemám za svůj původ stydět. Že ona je z Moravy a taky se za to nestydí,“ zmínila modelka.

Fotogalerie
9 fotografií