"Jsem taky matka a na místě Renaty bych měla strašný strach o Verču, protože si myslím, že se její chování vymklo zcela výchovnému vlivu a kontrole Renaty. V podstatě v tom cítím volání o pomoc a ačkoli na to Tomáš opakovaně upozorňoval, Renata evidentně neslyší. Podobná vyjádření na sociálních sítích mohou být trestná. Za situace, jaká je, je to věc především její matky," řekla Blesk.cz Erbová, která reagovala na facebookový status Veroniky Řepkové.

"Nenávidím svýho otce a tu jeho cikánskou nádheru!!" Napsala Veronika Řepková na svůj Facebook. Tím však rozpoutala další válku mezi svým otcem a její matkou a navíc těhotnou partnerkou Řepky Vlaďkou Erbovou.

Tomáš Řepka si už v minulém roce Blesku posteskl, že to, co dcera vypouští do médií, spíš vypadá, jako by jí to nakukala jeho bývalá manželka. Dceru prý ale stále miluje...

"Je logické, když děti žijí s matkou, sdílí její názory. Tak mám občas pocit, že neslyším jejich názory, ale nářky paní Řepkové...," posteskl si Řepka a přiznal, že s dcerou dlouhodobě nemluví.

Fotogalerie
10 fotografií