Tomáš Řepka (38) je v rozvodovém řízení s manželkou Renatou (38), jeho současná partnerka, modelka Erbová (30), pak v očekávání jejich prvního společného potomka, syna, který má zatím "pracovní" jméno Mireček.

Vypadá to, že šel dál, po boku Vlaďky navíc vypadá šťastně. Chmury do tváře mu však vnáší jeho minulost. Zvlášť, když se sama ozývá pěkně hlasitě...

Že fotbalový bouřlivák opustil svou původní rodinu, to mu rozhodně nemůže zapomenout dcera Veronika (16). S bratrem Tomassem (10) a svou matkou sice bydlí v luxusní vile v pražské Bubenči, jenže svému biologickému otci vyčítá, že svou rodinu opustil kvůli nějaké, pro ni pochybné modelce.

Již dřív se do Řepky opřela za to, že své děti z prvního manželství jednoduše odepsal. Tentokrát však pohledná Veronika zaútočila ještě tvrději!

Nenávidím tě! A tu tvou nádheru taky

Tomáš Řepka si v minulém roce Blesku posteskl, že to, co dcera vypouští do médií spíš vypadá, jako by jí to nakukala jeho bývalá manželka. Dceru prý stále miluje...

"Je logické, když děti žijí s matkou, sdílí její názory. Tak mám občas pocit, že neslyším jejich názory, ale nářky paní Řepkové..," posteskl si Řepka a přiznal, že s dcerou dlouhodobě nemluví.

Jenže teď mu jeho nejstarší potomek pořádně hnul žlučí. Jako by mu Veronika chtěla dokázat, že její odpor k němu není nikým vymyšlený. "Nenávidím svýho otce a tu jeho cikánskou nádheru!!" Napsala Veronika Řepková na svůj Facebook.

"Ve svý podstatě je to její názor. Je mi to moc líto vůči mé rodině, že si tohle musí přečíst v novinách. Tahle otázka není úplně patřičná na mě, ale na rodiče Veroniky. Co se týče mě, tak já jsem dospělý člověk, který chápe na základě čeho tyto reakce vznikají," řekla Blesk.cz Erbová.

Fotogalerie
3 fotografie