Hvězda nekonečného seriálu Ulice se od rozchodu s herečkou Sabinou Královou, s níž má dvanáctiletého syna Mikoláše, ve společnosti objevuje sám. Ale pár drinků v něm vždy probudí touhu lovce a on se vrhá na každou ženskou sukni ve svém blízkém okolí. Nejinak tomu bylo na večírku po vyhlášení nominací filmových cen Český Lev 2011.

Pavelka s rozjařeným výrazem v obličeji a míchaným drinkem v ruce povlával okolo baru, laškoval s každou pohlednou ženou, která se mu dostala do hledáčku. V jeho náruči na delší dobu zahnízdila i herečka ze seriálu Expozitura Hana Vagnerová. Ondřej jí neustále něco šuškal, zahrnoval polibky a jeho ruka neustále rejdila po jejím těle. Prostě starý dobrý mlsný kocour Pavelka.

Ale kdysi to býval velký filmový svůdník. Třeba ve snímku Co je vám, doktore nebo Výchova dívek v Čechách, je neodolatelně přitažlivý.

Jelikož herec o svém soukromí mlčí, tak není jisté, zda má stálou přítelkyni, nebo ne. Každopádně by jen těžko některá jeho chlípné chování ve společnosti vydýchala.

Fotogalerie
5 fotografií