Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Prostřeno! Konečné zúčtování: Soutěžící Dagmar pěkně podusili!

3. února 2012 | 05:25

Konec týdne s sebou přinesl i zúčtování. Účastníci Prostřena! si mohli vše vyříkat a to taky udělali, rovnou z plných plic. Největší kritika se snesla na hlavu důchodkyně Dagmar, která všechny celý týden poučovala a zahrnovala svými rozumy. "Jsi strašně namyšlená," neudrží se Pavel.

Nejstarší účastnici Pavlu (60) trápí zdravotní omezení, přesto všechny překvapí svým aktivním sportováním, a hlavně moderním bydlením v Petřvaldu. Pavla si myslí, že česká gastronomie se ubírá úplně opačným směrem, než jaký zvolila včerejší hostitelka. Udělá proto svíčkovou v minutkové úpravě s bylinkami a fazolkami, kedlubnovou krémovou polévku a suflé se zmrzlinou.

Večeře sice proběhne v poklidu, ale hustá atmosféra mezi soutěžícími by se dala krájet. Všichni by chtěli vyhrát 40 tisíc korun a nejraději už odejít do svých domovů. Ještě před tím si ale stihnou vyříkat několik věcí. Všechna kritika se ale valí jen jedním směrem. Nikdo totiž už nesnese vychloubačnou Dagmar.

Ta si o sobě myslí, že uvařila nejlépe a nechápe, že jí jídlo tak zkritizovali. "Všechno jsem dobře navařila a mrzí mě, že to tak zkritizovali," řekne Dagmar na kameru. Jindy tichý Pavel to už ale nevydrží. "Nezlob se na mě Dášenko, ale jsi strašně namyšlená. Myslím si, že nejsi upřímná," řekne a všichni se k němu přidají.

Co Dagmar ostatní ještě vyčiní? To uvidíte už dnes od 18 hodin v pořadu Prostřeno! na FTV Prima.

Autor: Gabriela Mikešová, mivrk
Video se připravuje ...