Malá Elena Emílie se narodila v řádném termínu v pražské porodnici U Apolináře za přispění lékaře Antonína Pařízka. Pyšný tatínek Petr Čadek byl u porodu a dokonce přestřihával pupeční šňůru. Bohužel se mu nervozitou tak klepala ruka, že se přestřihnutí podařilo až na druhý pokus. Oba rodiče přiznali, že doteď, když vidí svou dceru, pláčí štěstím.

Video
Video se připravuje ...

Čvančarová s Čadkem poprvé představili dcerku Jan Jedlička

Jméno Elena vymysleli rodiče na dovolené v Římě a druhé jméno Emílie má holčička po Jitčině babičce. Petr už si také poprvé vyzkoušel přebalování a podle slov Jitky mu to šlo výborně. "Petr je úžasnej, moc mi pomáhá. Malinká je hodná a skoro vůbec nepláče, je to naše zlatíčko. Nyní se připravujeme na křtiny," řekla Blesk.cz Čvančarová s tím, že si ještě svým návratem do práce po šestinedělí není tak jistá. "No, ještě uvidíme. Možná s malou princeznou budu chtít zůstat déle," dodala.

Fotogalerie
22 fotografií

„Zpočátku jsem měl z účasti při porodu trochu strach, ale pak se v člověku něco zapne, nějaký další smysl a začne ženě na dálku pomáhat. Plakal jsem jako želva – samozřejmě štěstím. Obrovsky si Jitky vážím jak skvěle porod zvládla a jsem na ni pyšný," řekl v porodnici ještě s kytkou v ruce šťastný Petr Čadek.

Herečka měla první předporodní komplikace už 24. ledna, kdy musela kvůli zdravotním potížím vzdát domluvený předpremiérový oběd s kolegy. Omluvila se esemeskou. „Moc jsem se těšila, ale princezna v bříšku je jiného názoru,“ prozradila Čvančarová.

Novopečená maminka má tak teoretickou šanci, že by mohla stihnout i březnovou premiéru muzikálu Bídnici. Před porodem totiž prohlašovala, že by na konci šestinedělí už ráda vystupovala. Nyní, ale bude nejspíš vše jinak...