Hvězda populárního seriálu Cesty domů nemůže samou nervozitou ani točit další díly. Švehlík si je vědom svého pochybení a ví, že za něj musí nést následky. Mluvit o tom ale vytrvale odmítá.

Herec havaroval krátce před Vánoci poblíž své chaty ve Lštění na Domažlicku. Projel ostrou pravotočivou zatáčku, vjel na pravou krajnici a následně se dostal vpravo mimo vozovku a tam narazil do stromu. Navíc předtím, než usedl za volant, požil. Naměřili mu 1,35 promile alkoholu v krvi.

Mlžil i Adamcovi

Policisté Švehlíkovi okamžitě zabavili řidičské oprávnění a nechali ho záchrankou odvézt do domažlické nemocnice. Herec si totiž při bouračce zranil levou ruku. „Co vám je po tom, co se mi stalo? Proč vás zajímá, co mám s rukou?“ reagoval podrážděně herec pár dnů poté na TV Prima v přímém přenosu charitativního pořadu Srdce dětem, který Blesk spoluorganizoval.

„Ani nám tady ve štábu neřekl, co se mu stalo. Dělá s tím tajnosti,“ řekl Jiří Adamec, režisér charitativního pořadu, který s hercem točí i Cesty domů. Švehlík už tehdy věděl, že chybil, ale tři roky vězení jsou pro něho nepředstavitelné. Není nejmladší.

Fotogalerie
6 fotografií