Jovanka Vojtková se coby nastávající maminka musí mít na pozoru. Její manžel Josef Vojtek (46) má zvláštní libůstku: Po narození dítěte bere nohy na ramena. Třeba jeho čtvrtá osudová žena a čtvrtý potomek tuhle rockerovu neblahou tradici konečně prolomí.

O dítěti mluvili manželé Vojtkovi už od svatby. Přesto ho radši nechtěli plánovat. „Nechci být bezdětná, samozřejmě, ale kdy nebo jak to plánujeme, tak tomu necháváme volný průběh. Mou velkou zkušeností je, že člověk míní a život mění,“ tvrdila Jovanka ještě v létě minulého roku. Podle informací Blesku se jí život změní už brzy.

„Jovanka nehraje, tvrdí, že ji bolí záda. Ani v připravovaném Hamletovi netancuje,“ říká zdroj z Divadla Broadway, kde oba hrají. Tím se potvrzují spekulace, že se u Vojtků čeká na narození miminka.

„K tomu vám nemůžu nic říct,“ tvrdí Oldřich Lichtenberg, majitel Divadla Broadway. Stejně o dítěti nechce mluvit ani jeden z manželů Vojtkových. Chovali se tak ale i před svatbou, o které ještě den před obřadem tvrdili, že se konat nebude.

Důležité je to, že je Vojtek dobrý táta. O své děti pečuje, i když už s jejich matkami nežije. Stará se o školní úspěchy i zájmy dcery Valentýnky (9), kterou má s herečkou Sabinou Laurinovou. A obětavě pomáhá exmanželce Libušce Vojtkové s jejich čtyřletým Matyášem, který trpí cukrovkou. Lídr slavných Kabátů určitě další otcovské radosti skvěle zvládne.

Fotogalerie
9 fotografií