Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tomio Okamura: Skončil v televizi! Dřív, než začal!

Autor: simao - 
25. ledna 2012
18:40

Tak tahle spolupráce opravdu moc dlouhého trvání neměla. Tomio Okamura se rozloučil s TV Barrandov dřív, než se poprvé skutečně objevil na televizní obrazovce. Pořad Dobrý večer, Česko! moderovat nebude. Premiéra se přitom chystala už na 30. ledna. Barrandov prý ale nesplnil, co si domluvili.

Každý všední den měl od 30. ledna zavítat Tomio Okamura od 19:55 do českých domácností - se svým novým diskuzním pořadem. K tomu ale nedojde.

Že by se mu moderátorský chlebíček moc nezamlouval? A nebo mu snad nešel dohromady s plánovanou kariérou v politice? Tomio Okamura každopádně pořádně naboural plány TV Barrandov. V jejím chystaném diskuzním pořadu Dobrý večer, Česko!, se po boku kolegyně Martiny Kociánové, známé z působení na konkurenční TV Nova, neobjeví.

Důvod? Prý neshody s vedením

Okamura pro Super.cz přišel s tímto zdůvodněním: "Být moderátorem čehokoliv, co by vědomě zkreslovalo mínění zákazem zveřejnění názorů části veřejnosti, musím odmítnout." Naštval ho totiž zákaz shora, aby si do pořadu pozval Martina Engela, předsedu Lékařského odborového klubu.

Na svůj profil na sociální síti pak Okamura poznamenal, že si vedení televize nepřeje ve svém pořadu odboráře. A to se Okamurovi nelíbí.

"V situaci, kdy není možné některá témata diskutovat a přístup na obrazovku mají či nemají jen vybrané osoby, jde o zcela jiný formát, než na jakém jsme se vzájemně dohodli," dodal Tomio, který si řečnění užije alespoň se svou talk show, se kterou objíždí kulturní domy po České republice.

bobina ( 26. ledna 2012 08:01 )

Okamura nezklamal a to je dobře! On je právě jedním z těch,kteří si nenechají diktovat,on se pohybuje ve společnosti vlků,která potřebuje ukázat že se nedá zaškatulkovat a nebude ten pokorný,který kývá! Je vidět,že je to chytrý chlap,který má své zásady! Doufám,že se nenechá zlomit a že mu vydrží!

dobrotka ( 26. ledna 2012 01:55 )

A nerikej! Prave tady na Blesku je cenzura jak vysita!!!!!!!!! Kolikrat u clanku ani neotevrou diskuzi A kdyz u nektereho hakliveho tematu otevrou, tak ji zase smazou

dobrotka ( 26. ledna 2012 01:53 )

Slusne a vtipne

dobrotka ( 26. ledna 2012 01:51 )

Bravooooo!

blooroses ( 26. ledna 2012 00:37 )

Nebuď směšná Okamura nic takovýho kvůli popularitě dělat nepotřebuje. A od koho že to podle tebe okoukal? Konkrétně prosím Jedovatě plácat umí každej

Zobrazit celou diskusi