Bočanová má plné právo být rozmrzelá a naštvaná. FTV Prima se rozhodně nezachovala v rámci korektních mezí. Ze slušnosti měli Bočanové alespoň naznačit, že už se s ní do budoucna nepočítá, to však televize neudělala a Mahulena se o svém odchodu dozvěděla až z médií.

"Je mi moc smutno, Prima má samozřejmě absolutní právo k rozhodování o svých pořadech, ale ta forma mého konce v Top Staru, je pro mě velmi bolestná. Na internetu to vědí dřív než já. Nikdo mne z Primy nekontaktoval telefonicky ani formou sms a to mne mrzí. Čekala bych alespoň slušnostní kávičku na rozloučenou nebo aby ten, kdo to rozhodl, mně alespoň řekl proč," sdělila Blesk.cz Bočanová s tím, že jí nebylo ani vysvětleno, z jakého důvodu na televizi skončila.

Byla snad špatná sledovanost nebo jen chtěla FTV Prima dát prostor moderátorce Gábině Partyšové a oživit pořad? "Chtěli jsme změnu," tvrdí FTV Prima.

A co Bočanová vzkazuje své následovnici? "Gabče držím palce. Mám ji upřímně ráda, ale mohly jsme si předat žezlo s větší noblesou," dodala Bočanová, která o práci i tak nouzi nemá.

"V pátek jsem podepsala s Real TV smlouvu na další rok a sledovanost je stále kolem milionu. O práci nouzi nemám, televizní ani divadelní. Já před ní spíš kličkuju, ale Top Star pro mě už dávno nebyla jen práce, už to byla rodina... ano, je mi z toho smutno."

Fotogalerie
12 fotografií