Sexy Eva Herzigová v Ženevě propagovala luxusní šperky. Modelka dokázala, že i na prahu čtyřicítky na sebe umí strhnout veškerou pozornost a zastínit tak mladší kolegyně. Mohly za to nepochybně i rafinované černé průhledné šaty značky Dolce & Gabbana, které na tuto příležitost zvolila. Na tom by ale nebylo nic tak zvláštního, kdyby si modelka "nezapomněla" doma podprsenku. Eva si to ale může dovolit!

Matka dvou synů se za svá prsa, která několik let vystavovala na odiv v podprsence světoznámé značky Wonderbra, rozhodně nemusí stydět. Evě to v ten večer opravdu slušelo. Nechyběl ani úsměv na tváři a to i přesto, že na podzim se provalila milostná aférka jejího přítele Gregoria Marsiaje s mladou brunetkou.

Eva Herzigová se proslavila před 17 lety jako tvář značky populární podprsenky Wonderbra. Se svým partnerem, podnikatelem Gregorio Marsiajem má syny Georga a Philipa. Pár spolu žije od roku 2001, svatbu zatím neplánují. Eva byla vdaná jednou, a to za bubeníka skupiny Bon Jovi Tica Torrese. Vdávala se v roce 1996, když jí bylo teprve 23 let. Manželství vydrželo jen dva roky.

Fotogalerie
10 fotografií