Simona Krainová tak přišla o práci modelky. Momentálně ji nezastupuje žádná modelingová agentura. To však prý pro Krainovou není žádná překážka, aby dál jako modelka mohla fungovat. „Zakázky stále mám. S mým jménem nepotřebuji nikoho k zastupování,“ popřela Krainová to, že by chtěla dát sbohem světu modelingu.

Jediné, co Krainovou na celém případu mrzí, je to, že jí dal nečekaně sbohem její manažer a dlouholetý kamarád Saša Jány. "Výpověď dohodou, slovy Sašy Jány, jsem obdržela mailem tři dny před Vánocemi, s platností téhož dne. Důvodem okamžitého ukončení naší vzájemné spolupráce byl fakt, že jsem nepřijala podmínky, které agentura Elite vyjednala s jedním ze svých významných klientů," napsala Krainová na svých nových facebookových stránkách.

Fotogalerie
9 fotografií

"Po mnoha letech oboustranně přínosné spolupráce nebyli Elite ani Saša Jány ochotni přijmout fakt, že jsem se stala ženou na mateřské dovolené a na první místo kladu péči a výchovu o svého syna. Proto jsem se rozhodla na přechodnou dobu zvolnit a nepřijímat časově náročné nabídky. Je pro mě zklamáním, že Saša Jány a jeho agentura neprojevili vůči mému rozhodnutí pochopení, které bych u přítele čekala," dodává zklamaně Krainová.

Naposledy se Simona na módním molu objevila v březnu na přehlídce návrhářky Beaty Rajské. Bylo to jen pět měsíců od porodu syna Maxe. Nyní bere spíše zakázky na moderování různých večírků a akcí. Nedávno odjela s Darou Rolins do Bratislavy, aby tam společně otevřely nové nákupní centrum. O další práci a peníze tedy mít nouzi jistě nebude.