Pořad o módě Stylissimo, magazín Filmshot a další pořady televize Óčko končí. Vedení neprodloužilo smlouvu hlavním moderátorům, kteří svou tvář s první hudební stanicí u nás pojili několik let. „Ten pořad byl můj autorský a v posledních dvou letech měl nejvyšší sledovanost,“ řekla Blesku Decastelo. Hořkost ale necítí. „Domluvili jsme se už v prosinci, kdy nám to řekli. Měla jsem smlouvu na dobu neurčitou, kterou jsme nyní upravili, a v únoru končím,“ dodala moderátorka.

Spolu s ní odchází i Petr Vágner, kterému po třech a půl letech nebyla prodloužena smlouva. „Je to s podivem, protože jsme patřili mezi hlavní tváře, ale takový je život. Skončila mi smlouva, a přestože se tvrdí, že je to v jednání, je mi jasné, že končíme,“ prozradil Blesku moderátor, který má ovšem aktivity i v jiných televizích.

Čekají nás nové pořady

„Vedení vědělo, že pracujeme u konkurence, a nevadilo jim to. Já jsem momentálně spokojenější,“ uvedla dále Decastelo a popřela jakoukoli souvislost s tím, že se stala novou reportérkou Top Star Magazínu na Primě.

Nové programové schéma hudební stanice jde ruku v ruce s novým vedením, koupil ji Michael Fleischmann, zastupující koncern Lagardère. V přípravě jsou nové pořady, které má moderovat Ruda z Ostravy, jeho přítelkyně a herečka Veronika Nová a další.

Fotogalerie
5 fotografií