"Tomáše jsem schopná následovat kamkoliv, chápu, že chce hrát. Rodit budu ale určitě v pražském Podolí, zdejším odborníkům důvěřuji a jsou se mnou po celé těhotenství. Termín mám na konci března a tak v polovině tohoto měsíce budu pro jistotu už v černošické vile," řekla pro Blesk.cz Erbová.

Modelka si uvědomuje, že soužití s Řepkovými rodiči by dlouhodobě mohlo být i komplikované, ale teď se toho nebojí. "Říká se, že dvě hospodyně pod jednou střechou nedělají dobrotu. Ale budeme mít s Tomášem pro sebe celé patro. V podstatě samostatný byt. Spojovat nás budou jen vchodové dveře. Navíc já mám s Tomášovou maminkou hezký vztah a vydržíme pohromadě. Navíc babička a děda se už těší na vnouče, takže to bude skvělé pro všechny," spatřuje na stěhování samá pozitiva.

V září chce ale jih Čech rozhodně opustit. "Nevím, zda Tomáš prodlouží smlouvu, nebo půjde jinam, to je předčasné, ale dcera Viktorka půjde v září v Černošicích do školy, takže já se hodlám pak vrátit do Prahy. Uvidíme co bude, možná budeme rodina jen o víkendech," říká Erbová s tím, že její rodinu čeká za půl roku další rozhodování o budoucnosti.

"Vlaďka mi přirostla k srdci. Je to zlatá holka, má Tomáše opravdu ráda, je to na ní vidět," prozradila deníku AHA! Řepkova matka paní Švecová a je na ní vidět, že na "mladé" ve svém domě se opravdu těší.

Kvůli přestupu se stěhují

Osmatřicetiletý Tomáš Řepka přestupuje do Dynama České Budějovice, aby nemusel každý den dojíždět z Prahy, plánuje velké stěhování k mamince a tátovi do obce Vrbná.

"Jeho maminka má ve Vrbném, což je skoro ve městě, rodinný dům a v něm volné celé patro. Tomáš si myslí, že by nedojížděl z Prahy, ale bydlel u maminky i s celou rodinou," prozradil už o víkendu deníku AHA! manažer Českých Budějovic Jiří Kotrba.

Fotogalerie
7 fotografií