Životní styl dovedl paní Květu P. do velkých nesnází. Neplacení půjček u různých bank došlo tak daleko, že jí věřitelé vzali i dům, který si s partnerem pořídila nedaleko Plzně. Podle zdroje Blesku tak dnes tře bídu s nouzí. Rozhodli jsme se přesvědčit na vlastní oči a za paní Květou jsme se vydali. „Bydlí v jedné z bytovek. Tam se musela vystěhovat ze svého domu. Sebrala jí ho totiž banka,“ inf o r - m o - vala Blesk známá Pohlreichovy tchyně. Skutečně jsme paní Květu našli v jednom z polorozpadlých domů, kam se s partnerem musela přesunout.

„Finanční problémy už jsou vyřešené,“ tvrdila Blesku paní Květa. O pravém opaku ale hovoří insolvenční rejstřík. Podle něj je dlužná částka vysoká – 1 139 247 korun. „Bere nějakých 11 tisíc a její partner tak 12 tisíc, jestli jim z toho po tom, co musí dát bance, zbyde tak pět tisíc na jídlo a na provoz auta, je to hodně,“ říká zdroj Blesku.

Dům v hodnotě okolo 800 tisíc korun musela matka Pohlreichovy ženy odevzdat jako první. Užila si ho necelé dva roky. Sice nejde o honosné sídlo, ale ve srovnání v bytovým domem, ve kterém žije teď, jde o parádní bydlení. „Aspoň že dělá v jídelně místního JZD. Nemusí se tak starat, kde vezme na jídlo,“ poukazuje její známá na to, že po exekuci na plat zbyde Květě P. na živobytí jen pár korun.

Starost o její fi nanční situaci má určitě i Pohlreich, který ale nehodlá do řešení problému zasahovat. Zřejmě kvůli minulosti neplatičky tchyni nepozval na svatbu. „Nechtěl, aby o ní někdo věděl. Sice spolu vychází skvěle, dokonce mu občas hlídají i psa, ale tohle je ostuda,“ řekl Blesku zdroj. „O tom se nechci bavit,“ tajila okolnosti Pohlreichova tchyně.

Fotogalerie
7 fotografií