Stačila chvilka nepozornosti a Ivana přišla o všechny věci, které si na víc jak dvoutýdenní soustředění finalistek České Miss 2012 v Thajsku do kufru sbalila.

"Jelikož jsem z Karlových Varů, tak jsem v den odletu přijela autobusem na pražský Florenc, odkud jsem pak pokračovala na letiště. Když jsem si v mobilu hledala spoj na letiště, tak kdosi využil mé chvilkové nepřítomnosti a kufr mi ukradl. Vůbec jsem nevěděla co mám dělat, zmateně jsem tam pobíhala, všech se ptala, ale kufr prostě nikde nebyl," svěřila se Blesk.cz Ivana. Kráska nakonec z posledních sil svůj problém zavolala na produkci České Miss a jen s kabelkou, kde naštěstí měla peníze a pas, odjela na ruzyňské letiště.

Fotogalerie
19 fotografií

Tady už na ní čekaly produkční z Miss a zbytek finalistek. "Tohle se může stát každému, takže pro Ivanu měli všichni pochopení. Holky se okamžitě nabídly, že než si v Thajsku nakoupí pár věcí, tak jí nějaké oblečení, žabky a kosmetiku půjčí. Opravdu se zachovaly moc férově," řekla Blesk.cz PR manažerka České Miss Petra Wagnerová. A tak se dlouhovlasá kráska druhý den po příletu vydala na nákupy na místní tržiště, kde si nakoupila pár kousků oblečení a osobní hygienické potřeby. "Jsem moc ráda, že mi hlavně holky, i když to jsou v podstatě soupeřky, vyšly vstříc a pomohly mi. Opravdu tohle nikomu nepřeju, přišla jsem o tolik oblíbených věcí," smutní sympatická Ivana Loušová.

Ivana Lousová
Autor: Foto pro Blesk: Jan Tůma

Všech 14 půvabných finalistek je do středy ubytováno v v přímořském letovisku Pattaya v luxusním hotelu Royal Cliff Grand Hotel odkud každé ráno v 8 vyrážejí do přilehlých překrásných míst, kde pro TV Prima natáčejí medailonky a fotí profi fotky.