Dva týdny nicnedělání, válení se u moře a poznávání krás Thajska. Manželé Pohlreichovi si užili dovolenou až na malý zádrhel na maximum. Začátek dvoutýdenního pobytu v exotickém ráji jim znepříjemnily krysy. „Tahle havěť jim běhala všude po pokoji, tak se museli přestěhovat na jiný,“ řekl Blesku zdroj z Pohlreichova okolí.

Další adrenalinový zážitek měl slavný šéfkuchař také se zvířetem. Na popud novomanželky si jako maharádža osedlal slona. Zdeňka je totiž velkou milovnicí zvířat a takový zážitek z cesty si nemohla nechat ujít. „Kvůli Zdeňce jsem se dokonce i naučil jezdit na koni, kousek za domem máme stáje, tak je to příjemný relax,“ prozradil před časem Pohlreich, v čem všem se podřizuje své Zdeňce.

Fotogalerie
7 fotografií

Podle informací Blesku se svatební cesta uskutečnila týden nato, co si 11. listopadu manželé úředně řekli své druhé ANO. „Bez líbánek by to nebylo ono,“ řekl Blesku Pohlreich, který toho už za svůj život hodně procestoval.

Již v mládí emigroval do zahraničí. Nejprve nějaký čas působil jako šéfkuchař v Nizozemsku v restauraci Het Schellinkje, poté vycestoval na druhou stranu zeměkoule, do Austrálie, kde také před dvaceti lety došlo k osudovému setkání se Zdeňkou Pohlreichovou.