Ladislav Štaidl chtěl Bartošové s barákem pomoct mezi prvními. Ještě před jejím pobytem v léčebně v Kroměříži jí navrhl, že dluhy na domě zaplatí. Jenže chtěl, aby ho zpěvačka přepsala na Artura. S tím ale Bartošová nesouhlasila.

Jiří Pomeje, který je sám zadlužený až po uši, má pro Ivetu návrh, jak si může vydělat. Sám totiž dobře ví, že je těžké se z narůstajících dluhů vyhrabat. I když byli Pomeje s Ivetou manželé jen krátce, přesto Jirka dobře ví, co má Iveta ráda a co by ji bavilo. „Iveta by si měla pořídit obchod s věcmi, které miluje. Jmenovalo by se to U Ivety, bylo by to v Uhříněvsi a prodávala by tam roztomilé zboží všeho druhu, třeba svíčky nebo hrníčky,“ radí zpěvačce exmanžel.

Možná se Pomeje inspiroval tím, že i Dara Rolins má svůj obchod s nábytkem, který jí slušně vynáší. Kdyby Iveta s krámkem nesouhlasila, Pomeje má ještě jeden návrh na oddlužení. „Mohla by konečně vzít rozum do hrsti, a pokud ještě platí nabídka od Štaidla, že dům odkoupí, měla by to s pokorou a poděkováním přijmout. Kdyby přepsala dům na Artura, nemusí se bát, že by ji pak vyhodil. Artur mámu nadevše miluje,“ prozradil Blesku Pomeje.

Martucci nabízí zámek, Rychtář zatím vyjednal levnější paušál za telefon...

I Domenico Martucci čekal každým dnem, že Iveta bude čelit exekuci. Finanční problémy s ní řešil přes léto, když spolu chodili. „Můj otec jí řekl, že nám daruje osm milionů korun, čtyři mně a čtyři Ivetě. Samozřejmě chtěl, abych se k ní nastěhoval, ale dům by byl oddlužený. Dokonce i moje účetní Soňa Ivetě dávala rady, aby se dohodla s bankou a barák prodala. Jenže Iveta řešila tenkrát blbosti a dluhy házela na druhou kolej. Teď jí radím a nejen jí, ale i Rychtářovi kladu na srdce, aby prodali dům. Zaplatím jim cestu do Itálie a můžou nějaký čas zůstat u mě na zámku, pokud se Iveta nedá dohromady,“ řekl Blesku Martucci.

Josef Rychtář, kterého dostala do kolen mrtvice manželky Dariny, zpěvačce také pomáhá, jak se dá. Dohlíží na smlouvy a vyjednal jí i lepší paušál, aby platila méně za telefon. Víc zatím dělat nemůže.

Fotogalerie
11 fotografií