Herec, který se roky potýká se závislostí na alkoholu a dvakrát se kvůli tomu musel léčit, možná našel spřízněnou duši. Ne ale jako v minulosti, kdy jeho pijácké akce podporovala i dcera Karolína a kdy kvůli alkoholu přišel několikrát o práci. Naposled dostal červenou od Divadla Ungelt.Předtím musel odejít z vinohradského a i z Divadla Bez zábradlí.

Herec opojen sklenkou rád ukazoval i své pozadí. Tentokrát to vypadá na pravý opak. Eva Vrtíšková, bývalá programová ředitelka České televize, dává Kaisera do latě. Podle kolegů už nepije a je s ním znovu legrace, jako dřív. „Už mě otázka jeho problémů s alkoholem otravuje. Oldřich Kaiser je jeden z nejspolehlivějších a nejprofesionálnějších herců u nás,“ zastával se herce Vratislav Šlajer, producent filmu Vendeta, kde se Kaiser objevil s Ondřejem Vetchým.

Než se populární komik rozhodl spojit svůj život s lahví alkoholu, byl známý jako lovec žen. Jeho kouzlu kromě exmanželky Nadi Konvalinkové prý podlehly i Olga Schoberová nebo Chantal Poullain. Tajně do něj v mládí byla zamilovaná i Simona Stašová. Známé je ale i jeho navštěvování nevěstince. Po letech, kdy měl Kaiser jako nejlepšího partnera panáka, se tak zřejmě s novou známostí blýská na lepší časy.

Fotogalerie
4 fotografie
Kaiser vychází z restaurace jako první a společně s Vrtíškovou míří na tramvajovou zastávku
Autor: Foto Blesk – Pavel Machan, Jindřich Starý, archiv Blesku