Zpěv je jeho celoživotní láska. Odpočívat v posteli však Gottovi neumožňuje ani jeho neutuchající workholismus. I díky němu nejspíš nedoléčil virózu, která ho v listopadu přepadla a co nejdřív se z postele zase vrátil na pódia. A právě tady může být původ jeho současných problémů.

Infekce stranou, jedeme dál. I na Silvestra

V ohrožení jsou nyní zpěvákovy hlasivky! "Jde o nějaký infekt, kvůli kterému nejsem úplně ve formě," prozradil Gott pro deník Aha! A potvrdil také, že jde o dlouhodobější záležitost, které se ne a ne zbavit. "Bojoval jsem s tím už během vystoupení s José Carrerasem v Praze."

Hvězdný zpěvák se však snažil v předvánočním čase nezklamat své fanoušky, a tak o tom, že by rušil vystoupení, neuvažoval. Jede zkrátka dál podle plánů. A doufám, že bude vše brzy zase ok. Proto dorazí i na páteční zkoušku "primáckého" silvestru.

Raději bez plavek

V sobotu pak budou moct diváci u televizních obrazovek opět vidět zpívat Karla Gotta v přímém přenosu. Střihne si další duet se svou pěveckou kolegyní Lucií Bílou.

Silvestrovský program přitom vysílá TV Prima z pražského aquaparku v Čestlicích. Udělá zdejší klima zlatému slavíkovi dobře? V plavkách se raději marod dorazit nechystá. "Budu mít takový plavkový smoking," prozradil Karel Gott pro V.I.P. zprávy. Přece jen musí myslet i na své zdraví. Jeho hlasivky jsou mu takřka vším.

A nebo božský Kája nakonec překvapí a plavky přece jen obleče?

Fotogalerie
6 fotografií