Rebel Řepka ukázal duši romantika, když modelce Vlaďce Erbové daroval k Vánocům zásnubní prsten. „Byl to nejkrásnější dárek. Tím spíš od chlapa, který nedávno říkal, že si mě nevezme,“ svěřila se dojatá modelka, která Štědrý den strávila s dcerou Viktorií a bývalým sparťanským kapitánem.

Focení doma

Vlaďku dělí od porodu dva měsíce, a tak šlo o jedno z posledních focení, ke kterému se uvolila. „Vytvořili jsme improvizovaný ateliér u ní doma, aby nemusela nikam jezdit,“ prozradil Blesku fotograf.

„Jestli se vezmeme za půl roku, nebo za pět let, to necháme otevřený,“ řekla Blesku modelka. Na snímcích inspirovaných fotografií těhotné Demi Moore Erbová poprvé ukázala prsten, jehož hodnota se odhaduje na tři čtvrtě milionu korun. „Nevím, kde a za kolik ho Tomáš koupil a ani to nechci vědět. Bavil by mě, i kdyby to byla bižuterie,“ přiznala Erbová Blesku. Svatbu však může pár chystat až poté, co se Řepka rozvede se stávající ženou Renátou. To se zatím nestalo a vzhledem k majetkovým tahanicím ani v dohledné době nestane.

Fotogalerie
12 fotografií