V půl druhé se svatebčané začali sjíždět na obřad, mezi posledními přijela ve stříbrné limuzíně nevěsta v jednoduchých sněhobílých šatech. Ano si manželé řekli po druhé hodině. Michaela měla vyčesané vlasy do drdolu sepnuté živou květinou. Ruce jí zdobily bílé dlouhé rukavice a svatební kytice s červenými růžemi. Celkově to mladé Michaele moc slušelo.

Hron si oblékl šedivý frak s vestou a cylindrem. Do klopy saka připnul bílo červenou kytici, která ladila s nevěstou. Oba nastávající k oltáři doprovodili rodiče. Vladimíra maminka a Michaelu tatínek. Hron se snažil svatbu utajit, to se mu však ale nakonec nepodařilo. Z fotografů nebyla nadšená hlavně nevěsta, která se snažila všemožně skrývat.

Hron se se slabostí pro mladé dívky nikdy netajil. A to byl i důvod rozvodu s druhou ženou Renatou, které došla s jeho neustálými mileneckými pletkami trpělivost a po 15 letech manželství podala žádost o rozvod.

„V průběhu našeho manželství jsme se se ženou každý dostali do úplně jiného světa. Začali jsme žít dva odlišné životy, které spolu neměly nic společného. Zbyly jen ty děti, kvůli kterým držet manželství skutečně nemá smysl,“ vysvětloval ve zdlouhavém rozvodu Hron a také přiznal, že manželce se často nelíbily jeho zálety a rozmanité milostné románky. „To je pravda, ale hlavní důvod, že jdeme od sebe, to rozhodně není,“ mínil Hron, který se snad ve svém prvním manželství dostatečně vybouřil a jeho druhý pokus bude tím šťastnějším pro jeho choť.

Fotogalerie
10 fotografií