Těhotná Vlaďka s Tomášem dovezli a rozdali dárky, o které si děti napsaly Ježíškovi. Pod stromečkem bylo spoustu panenek, kočárky, autíčka, puzzle, hry a skládačky.

Fotbalista obdaroval malého Davida hrou Lego, kterou spolu celou poskládali. Pro větší kluky-sportovce dovezl Tomáš svou knihu „Rebel“ a fotbalový míč, všechny dárky jim i podepsal.

"Každý, kdo má možnost pomáhat a zejména právě dětem, by neměl váhat. Mě na tuto myšlenku přivedla Vlaďka a je to opravdu úžasný pocit. Baví mě sledovat, jak se dětem rozzáří oči, těší mě pocit, že jim aspoň na chvilku pomůžeme zapomenout na jejich starosti," uvedl Řepka.

Tomáš Řepka hodně času a peněz věnuje charitě
Autor: Foto: Rakovina věc veřejná

Erbová rozdělila panenky s doplňky, které malé holčičky milují. Některé dárky byly určeny i do herny, kde si hrají děti z celého oddělení. Dalším potřebným dárkem, který byl na oddělení předán, bylo nové vybavení do kuchyňky pro maminky, kteří zde tráví veškerý čas se svými nemocnými dětmi.

Spolu s Vlaďkou Erbovou a Tomášem Řepkou dětskou onkologii navštívili také partneři nadace Rakovina věc veřejná a sdružení Šance, kteří se také připojili s dalšími dárky pro děti.

Fotogalerie
12 fotografií