Iveta (45) je stále nemocná. Ba co víc, její stav se neustále zhoršuje. Bez okolků o tom promluvil Ivetin přítel a bodyguard, co nejde pro ránu daleko, Josef Rychtář (53).

Snaží se prý Ivetě pomoci, jenže se zpěvačkou to jde stále z kopce. "Ty stavy jsou hrozné. Já jsem s ní u lékaře seděl a bylo mi jí líto, že bych brečel," prozradil ranař v rozhovoru pro deník Aha.

Do nemocnice v Praze - Krči se pár vydal kvůli novým medikamentům. "Museli jsme vyhledat lékaře, aby se okamžitě změnily léky. Ty, které brala, byly nevhodné."

Napadení fotoreportéra nepopírá

Rychtář se také pokusil vysvětlit, co se přesně před psychiatrickou ambulancí událo a proč mu nyní hrozí soudní stíhání. Konflikt s fotoreportérem totiž musela řešit dokonce i přivolaná policie. "Nepopírám, že jsem řekl, že mu dám přes hubu, ta slova zazněla," popisuje Rychtář slovní napadení. Od slov však patrně nebylo daleko k činům.

Agresivní Rychtář si však nasazuje rytířské ostruhy, dle svých slov se snažil bránit Ivetino zdraví, soukromí a svobodu pohybu. "Iveta je nemocná a já ve chvíli, kdy s ní pojedu k doktorovi, nechci, aby nás někdo omezoval," snaží Rychtář ospravedlnit své chování.

Fotogalerie
8 fotografií