Faltýnová v Čechách předvádí velmi málo, ale když na to dojde, tak to stojí za to. Po porodu dcery Adriany má neskutečnou postavu. Není divu, Petra je doslova posedlá cvičením ve fitku.

Mezi modelkami, která s ní předváděly spodní prádlo, neměla konkurenci. Dlouhé svalnaté nohy, štíhlý pas, ploché bříško, prostě nádhera. A ještě víc sexy byla, když na molo nakráčela v kožené minisukni a průsvitné halence, pod kterou si nevzala spodní prádlo. Její dokonalé silikonové trojky, které si nechala letos vymodelovat, hodně mužům v sále zvedly krevní tlak.

Petra poprvé vzala na molo i svou dvouletou dceru Adrianu. Ale tu to dlouho nebavilo, tak z mola seskočila ke svému tátovi, manželovi Petry Simonovi Šteklovi.

Na přehlídce, kde se křtil nový kalendář LOOK magazínu, nechyběla jeho tvář Hana Svobodová. Ta se přímo na pódiu setkala se svým exmilencem Leošem Marešem. "Jsme přátelé, takže bitku nečekejte," vtipkovala Hanka, která v kalendáři pózuje jako Audrey Hepburn. I díky Leošovi, který snímky vychvaloval do nebes, ho neznámý kupec vydražil za 50 tisíc korun, které jdou na UNICEF.

Fotogalerie
14 fotografií